Vidékfejlesztési menedzsment és marketing szakmérnökképzés

Vidékfejlesztési menedzsment és marketing szakmérnökképzés indul a Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék szervezésében 2012. szeptemberében.

  • Tanulmányi idő: két év levelező oktatás, szemeszterenként kétszer, egy-egy teljes hét (hétfő délelőttől péntek délig) konzultációval.
  • A továbbképzés helye: 1118 Budapest XI. Villányi út 31.
  • A tandíj félévente: 140 ezer forint.
  • Jelentkezés: legkésőbb 2012. augusztus 31-ig.

Szakirányú továbbképzésünkre felsőfokú (főiskola, egyetem, BSc, MSc) képzettséggel rendelkező diplomások, (pedagógusok, agrár- kertész-, erdész-, élelmiszer-, környezetmérnökök stb.), a vidékfejlesztés iránt elkötelezett érdeklődők jelentkezését várjuk.

kirandulas

 

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődőknek azonnal küldjük a részletes ismertetőt és a jelentkezési űrlapot.

www.videkfejlesztes.net

www.uni-corvinus.hu

Ha Ön sem csak lekvárosderelye készítéssel és vályogvetéssel akarja megoldani a magyar vidék problémáit, hanem korszerű innovatív munkahelyteremtést is akar, akkor jöjjön hozzánk a vidékfejlesztési menedzsment és marketing kurzusunkra.

A képzés célja

A résztvevők továbbképzése, illetve felkészítése a Kárpát-medencei vidékfejlesztési, környezeti és agrárprojektek tervezésére, a megvalósítás menedzselésére. Hallgatóink számára összefoglaljuk Magyarország, Európa, az EU, az OECD, az ILO és a FAO vidékfejlesztési és agrárpolitikájának legfrissebb ismereteit. Vidékfejlesztési ismeretek mellett tanítjuk a kreatív gazdaságelemzési, tervezési és szervezési módszereket, valamint igyekszünk fejleszteni a résztvevők együttműködési, döntési és kockázatvállaló képességét. Közösen gyakoroljuk a kommunikációs és prezentációs technikákat.

kirandulas-2

Az ideális jelentkező

A legszívesebben vidékfejlesztési és agrárgazdasági szakterületen dolgozó vagy ezt a jövőben tervező, bármely alapképzésben vagy mesterképzésben megszerzett oklevéllel (korábban főiskolai vagy egyetemi végzettséggel) rendelkezők jelentkezését várjuk. Elsősorban a vidéki közigazgatásban dolgozók, polgármesterek, kistérségi munkatársak, önkormányzati képviselők, pedagógusok, agrár-, kertész- és erdőmérnökök, gazdasági szakemberek, vállalkozók, a vidéki társadalomért és a környezetért felelősséget vállalók részvételére számítunk.

Hogyan lehet jelentkezni? Milyen tantárgyak lesznek? Milyen kompetenciákat szerezhetek? Ide kattintva még többet tudhat meg a képzésről >>

Kapcsolatfelvétel:

Budapesti Corvinus Egyetem
Kertészettudományi Kar
Menedzsment és Marketing Tanszék
Budapest XI. Villányi út 31.
Levél: H-1518 Bp. Pf. 53.
Tel:(+36-1) 482-6256
Mobil: +36-70-331-6832
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A legfontosabb információk letölthetők egy oldalon innen: a vidékfejlesztési kurzus leírása